torsdag 9. juni 2011

Transportetappe

Man kan si mye om strekningen Vågå - Dovrefjell, men spesielt gunstig eller interessant for syklister, det er den ikke. Vi har sett voldsomt mange grantrær og baklys til tyske campingbiler idag.


Kombinert med de imponerende vannmengene skyene har klart å klemme ut av seg idag, kan denne strekningen i beste fall kalles "en transportetappe".


Selve Dovrefjellplatået er dog spektakulært selv med 50 mm nedbør på tre timer.


Dagens dyr: moskus. De lå bare 50 meter fra veien og forbannet regnværet.

Dag 17: 84 km til Hageseter (916 moh) på Dovrefjell via Sel, Dovre og Dombås i øsepøsepløsende regnvær. God medvind over Dovrefjellplatået. Gjennomsnittsfart: 12 km/t.

Distanse tilbakelagt: 906 km

- Oppdatert via Tastafon

Location:E6,,Norge

4 kommentarer:

  1. Hold ut, dere møter finvær på Oppdal. Dessuten skal dere (vel?) renne ned Drivdalen, og der er det en vaskeekte Kongsgård å raste på (Kongsvoll). Jeg veksler mellom misunnelse og medynk her jeg sitter i skinnsofaen og følger med.

    SvarSlett
  2. Nå er det trøndelag og nordover som får finværet. Østlandet får regn i pinsen. Vi synes dere er kjempespreke, og sykler veeeldig langt hver dag.

    SvarSlett
  3. Takk for kommentarer! :-) Kongsvoll blir for kort i dag, men håper på noe mer luksus fremover, i nord. Blitt lite av det så langt. Takk for tipset!

    Anne Marit, vi føler oss ganske spreke også! :-D

    Klem B

    SvarSlett
  4. Kjære datter og svigersønn.
    Vi er mektig imponert over dere. Hører dere sitter fast på Kongsvoll på grunn av uværet. Får håpe det bedrer seg til i morgen. Glem ikke å hvile litt innimellom, det er langt igjen.
    Klem fra oss og god tur videre.

    SvarSlett