onsdag 15. juni 2011

Norsk sommer

Vi våkner til lyden av måkeskrik og kikker ut av vinduet. Overraskende nok så regner det i dag, og det er like grått i alle retninger. Vi tar en rolig morgen og drøyer med en kopp te, for å se om det letter litt. Det gjør det ikke. Vi kommer oss avgårde kl 12.


Flott utsikt mot Skarnsundbrua

Etter noen timer slutter det å regne. Da har vi bare nordavinden å kjempe mot, og med 10 varmegrader i lufta er det jo godt å ha noe motstand å jobbe med så man holder varmen.

Vi sykla dessuten gjennom Inderøya idag, og hva er vel da mer naturlig å velge til middag enn en Chicken Tikka Masala. Fra Findus. Den smaker ganske godt til å være ferdigmiddag i pose fra frysedisken, forresten.

Dagens dyr: travel grevling (vi så også to elger og dessuten flere sultne niser fra Skarnsundbrua, men de har jo vært dagens dyr i tidligere bloggposter, og vi tenkte det kunne være greit å veksle litt på, så det ikke blir for ensformig for vår kjære leser)

Dag 23: 86 km i delvis regn og motvind og lett kupert terreng til Namdalseid via Straumen og Steinkjer.Gjennomsnittsfart: 14 km/t.

Distanse tilbakelagt: 1274 km

- Oppdatert via min bærbare Okifax

Location:Rv17,Holmset camping,Norge

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Knut lurer på om Inderøysodd hadde vært hakket mer naturlig, men for all del.

    SvarSlett
  3. Ja de har det også her - veldig u-indisk på smak i grunn. Men de har vel blitt integrert.

    SvarSlett