torsdag 30. juni 2011

Selskapsresan

Hurra! Vi har fått selskap! :-D Jenny og Øyvind joinet oss i Svolvær, direkte flybårne fra Bodø. Og omtrent samtidig med at flyet deres landet, kom solen - akkuratsom Øyvind hadde lovet. Og det er meldt mer eller mindre sånn en uke fremover. Øyvind er en kar man kan stole på!

Etter lunsj på "Bacalao" syklet vi avgårde mot dagens mål Stokmarknes. Etter én km blir vi alle sammen så fjetret av synet av noen folk som hopper mellom "hornene til Svolværgeita" på toppen av et bratt fjell, at det oppstår kjedekollisjon - Jenny går i bakken og pådrar seg et imponerende blåmerke. Ikke bare-bare å komme seg ut av cleats'ene når man trenger det.

I Stokmarknes tar vi inn på en fin rorbu med SENGETØY og TO doer. Det er herlig i Stokmarknes, og det er herlig med så hyggelig og organisert selskap. Hele den kommende uka er lagt opp, overnattinger booket, rute planlagt. Jeg og Eivind kan bare lene oss tilbake og nyte turen (ok vi må sykle selv da. Tror jeg?)


Vi spiser goood middag og dessert, og så knuser jeg både Eivind og Øyvind i Gruble. Eller forresten, hvordan var det det ble igjen ....? Nei jeg husker ikke egentlig. Det er ikke så farlig.

I morgen kommer Allister - hipp hurra! Velkommen!

Dag 38: 59 km på nyasfaltert vei til Stokmarknes i lettskyet vær og både med-og medvind. Lettsyklet terreng.

Distanse tilbakelagt: 2140 km.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Tømmervikveien,Stokmarknes,Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar